.

Deining is begin 1999 gestart als een mailinglist voor freelancers en andere professionals die werken in een communicatievak. Deze site is onze etalage op het world wide web. Een groeiend aantal freelance communicatiespecialisten is op deze site te vinden. Opdrachtgevers kunnen zich hier vrijblijvend oriënteren.


Roeland Schweitzer
Schworks v.o.f. levert sinds 1985 woord en beeld.
In de meest ruime zin van het woord. Communicatiewerkstukken.
Schworks bestaat uit Katri Schweitzer en Roeland Schweitzer
We werken soms samen en soms los van elkaar.
Soms voor multinationals, soms voor overheden, soms voor de buren en soms voor onszelf.Op uitnodiging of op eigen initiatief.


Erik de Vries
Wij zijn twee doorgewinterde reclamemakers met één ambitie: het beste werk leveren voor onze klanten. En met de ervaring om deze ambitie waar te kunnen maken.
Wij zijn Erik de Vries (consultancy, concept, copy)
en Fred Dionet (concept, illustratie, art direction).
U kunt ons inschakelen als creatief team of apart. In beide gevallen krijgt u heel veel waar voor uw geld.

Edith van Gameren
Sinds 1998 werk ik als freelance journalist. Ik schrijf in opdracht, schrijf op eigen initiatief en redigeer. In de afgelopen jaren heb ik op interim-basis gewerkt op de bedrijfsredacties van KPN en Ernst & Young. Ik schrijf voornamelijk over ICT, ondernemen, innovatie en onderwijs. Moeilijk schrijven over moeilijke onderwerpen is heel eenvoudig. Het leukst en meest uitdagend aan mijn vak is dan ook om moeilijke onderwerpen begrijpelijk te maken.

Arjan Dasselaar
ISOPEDA is een jong Amsterdams bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van intensieve en praktijkgerichte internetcursussen voor redacteuren en journalistiek leidinggevenden.

Kor Goutbeek
Kor Goutbeek schreef voor ruim 30 professionele bladen en is al van kleins af aan geboeid door van alles buiten...

Govert Schilling
De meest complete website over het heelal, onder redactie van sterrenkundejournalist Govert Schilling. Met actueel nieuws uit de wereld van sterrenkunde en ruimtevaart, sterrenkaarten en kijktips, artikelen en foto's, en enorm veel achtergrondinformatie.

Ellen Altenburg
Ellen Altenburg Fotografie.
Deze website geeft u een blik in de wereld van mijn beelden en ervaringen.Kijk hier als u op zoek bent naar een fotograaf die bijzondere projecten en boeken voor u realiseert.

Jasper Hoek
 Luister met je Ogen is een bureau voor grafische vormgeving, drukwerkbegeleiding, website producties, fotografie, belettering en bestickering.
Wij kunnen je opdracht van concept tot eindproduct uitvoeren. Alleen begeleiden kan ook.

George Burggraaff
mooie beelden van gewone dingen, bijna alles in Nederland, speciaal voor stockgebruik gefotografeerd. Landschappen en wolkenluchten, rivieren en bloemen, agricultuur en 't weer,
elementen in het landschap: typisch Nederlands!

Ben Vroom
Als usability-expert richt ik me op het gebruik van websites. Ik test websites bij gebruikers, beoordeel sites, adviseer en geef presentaties en trainingen. Daarnaast ben ik tekstschrijver/publicist en schrijver van (reis)verhalen.

Peter Bronsgeest Tekstproducties
Als tekstschrijver / copywriter zijn korte, pakkende teksten mijn specialiteit. Ruime ervaring met nieuwsbrieven, e-zines, brochures, persberichten enz.Voor jong en oud, van populair tot formeel. En m'n opdrachtgevers zijn minstens zo divers: van een wereldverbeteraar tot een cateraar en van een yogaschool tot een popidool. Een mailtje naar Peter Bronsgeest is voldoende.

Linda Versteege
SeeTekst werkt vanuit de filosofie dat je een tekst moet ruiken, voelen, horen, proeven maar vooral moet 'zien'. Teksten moeten de zintuigen prikkelen en echt iets met de lezer doen.

Lennard Bonapart
BonapartScience schrijft over de meest uiteenlopende onderwerpen voor tijdschriften, kranten, organisaties en websites. De nadruk ligt daarbij vooral op reportages en interviews over de gezondheidszorg, geestelijke gezondheidszorg, huisartsgeneeskunde, biomedische wetenschap, genetica, lifestyle en levenswetenschappen.

Mieke Roth
Mieke´s illustraties staan voor kunst met een wetenschappelijke draai. Maar ze maakt ook artikelen en foto´s.