. Klik op het sluitvak van dit venster (bij Macintosh linksboven, bij Windows rechtboven) om terug te keren naar de vorige pagina

Hulp - checklisten

U kunt de checklist bekijken door te drukken op de knop "begin checklist" (u bent niet verplicht iets in te vullen). U komt dan bij het begin van de checklist.
U kunt de checklist doorlopen door ofwel de gele knoppen met vervolgpijlen aan te klikken, ofwel door de scollbalk te gebruiken.
Aan het eind van de checklist vindt u een knop "verstuur", waarmee u de ingevulde lijst naar Wijzer stuurt, en een knop "wis velden", waarmee u alle door u ingevulde gegevens wist.
U kunt via Wijzer een email krijgen met uw ingevulde checklist.

begin
De knop: "begin checklist"
brengt u naar het begin van de checklist, zodat u die kunt bekijken en/of invullen.

print
De knop: "print checklist"
brengt u naar de instructie voor het uitprinten van de checklist via uw eigen computer. Lees ook de waarschuwing betreffende ingevulde gegevens.

download
De knop: "haal checklist"
brengt u naar informatie over hoe u de checklist naar uw eigen computer kunt downloaden. Lees ook de waarschuwing betreffende ingevulde gegevens.

privacy
De knop: "privacy"
brengt u naar de pagina met onze privacy-regels. Hier kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

hulp
De knop: "hulp"
brengt u op de pagina die u nu leest.

Klik op het sluitvak van dit venster (bij Macintosh linksboven, bij Windows rechtboven) om terug te keren naar de vorige pagina

Of klik hier om de beginpagina in het huidige venster te openen


© Copyright wijzer 2000